Mattias Karlsson kommenterar om Regeringens tiggeriförslag | Sverigedemokraterna Mellerud

Mattias Karlsson kommenterar om Regeringens tiggeriförslag

 

”– Även om dagens besked är ett steg i rätt riktning så är det märkligt att det tagit så lång tid att komma fram till det här. När vi som första parti lade fram de här förslagen blev vi hårt attackerade av både Socialdemokraterna och Moderaterna.

Tyvärr har tiden redan sprungit förbi regeringens och Moderaternas förslag. Tiggeriet är idag av en sådan karaktär och omfattning att det enda som på ett effektivt sätt kan stävja exploateringen, den sociala misären och otryggheten, som följer i dess spår, är ett totalförbud mot tiggeri för alla som inte är folkbokförda i Sverige.

Länk

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.